någradagar och göteborg



3 outfits :)






Göteborg med min underbara marcus&min fina kusin ida !
(brättar mer om de imorgon)

fick två underbara te-koppar av min svärmor och jag bara älskar dom !!
idag drack jag ur dem för första gången ! :) och jag var och köpte massor av lös te, det börjar ju bli höst och då dricker jag te 2-5 gånger om dagen :) ..
Nu ska jag mysa ner mig i sängen med min kära sambo ! mmmm underbart ♥


STAR .

kväller och så har denna onsadag bara gått förbi utan jag ens hinna med nått vettigt eller?
jag har tränat varit i skolan, lagat mat plockat lite smått här hemma, diskat och varit i affären och köpt två tidningar och tuggummi (lite onsdagsmys för mig själv, älskar att köpa en hög tidningar och bara beta av och drömma mig bort i massor av mode) jag önskar att jag hade jätte mycket pengar så att jag kunde köpa mig en ny höst gaderob ... men jag får drömma. FAN.

den till väster vill jag HA HA HA, nu nu nu ! den kostar 800 kr på lindex. jag har inte råd . typiskt. bara att drömma där också.


nu ska jag kolla klart på fångarna på fortet sen ska jag läsa min fantastiska bok

den är kanon ! läs den :)


gött va de

nu har jag precis käkat midda och mmm va gott det var:).
blomkålsmos(hemma gjord) & bacon lindad ost&bacon korv och massor av gurka! sjukt gott och enkelt
min nya, ja nya och nya diet är bra på många sett, för det första går det stadigt neråt. för det andra får man äta djävulskt god mat. för det tredje så får jag lära mig laga nya och super god mat :)

nu ska jag kolla film sen ska jag träna:)

onsdagmorgon.

godmorgon alla läsare !
jag startade min dag med att stänga av klockan och vaknade en halvtimme senare av mig själv men som tur var var kl bara 20 i 8. jag klev upp och satt på mig träningskläder och satt mig på cyklen, jag har bestämmt mig för att starta alla dagar med minst 20 minuters träning :) . ett bra mål och en mycket bra start på dagen.
istället för att sova de 20 minuterna så kan man träna eller röra sig lite om man inte har tid senare på dagen. och har man inte tid på morgonen så ta 20 minuter senare på dagen. försök iaf få in 20 minuters träning om dagen som en powerwalk, yoga, pilates eller gymmet, vad som helst men rör på dig du kommer se resultat första veckan det lovar jag !



min outfit i dag är : harem byxor h&m, jeansjacka, halsduk och ett svart linne .


så är de.


puuuh ! nu har jag städat den jäkla gaderoben och det har tagit ca 4,5 timme !
och 3 timmar städade jag utan att vila så nu känns det som jag måste sätta mig ner och vila 5 min ..
Marcus kommer snart och då ska vi laga mat och så har han lite saker med sig som vi ska ha i vår lägenhet :)
så vi ska hålla på att stuva om här hemma.

eftermidda

sitter här nyduschad och ska gå ner i källaren och boka tvätt tid och så ska jag börja med kläderna.
det gick bra att "träna" i dag jag höll i gång en timme iaf, cykel + övningar och jag kände att pulsen öka med jag blev inte trött så snart kan jag nog träna max igen OCH SOM JAG LÄNGTAR . och i dag har jag gått ner ca 3.5 kg på 3 veckor så det går neråt och jag är glad för de :) .jag gick ner innan sommaren och sen under studenten och ´studentresen gick jag upp allt igen men nu är jag på G igen men mitt mål är att gå ner lite mer ! och jag kommer klara det ! allt jag gör är att plockar bort all pasta,potatis ris och äter mer protein och fett . läs http://finest.se/katrin hon inspererar mig mycketg med hennes kost och träning.
nej nu är det dags för mellan mål :) .


mår bättre !


idag ska jag städa min gaderob så det blir så här fint men jag ska också rensa så min pojkvän kan lägga in och hänga upp sina kläder, hur i allsindar ska jag lyckas ? jaja det fixar väl sig :)

idag känner jag mig mycket bättre(lunginflammationen) och jag ska försöka rör lite på mig i dag också, ska väl cykla lite och träna lite pilates. ikväll ska jag till marcus och sova där för jag ska till läkaren i knislinge i morgon om min rygg och mina diskbråck för det är värre nu känns det som.. så jag har läkar tid kl 8 . hoppas dom kommer på en lösning. min dröm är att bli polis men jag börjar själv tvivla nu för jag har så ont, jag kommer inte klara arbetet i 40 år . jag måste tänka om. och jag har redan kommit på en ny bana men det är ju inte min dröm.


jojs !


jag och jojs i spanien ! :)

jojs kom på besök för någon timme sen och vi satt och prata om sommarens bravader och sen bestämmde vi oss för att gå ut och gå och så klart så började det piss regna ! men det var mysigt att prata om livet och träffa min bästa vän :) har inte sett henne sen studenten/balen !♥

nu så kommer snart camilla och marcus och hälsar på, camilla(svärmor) ville se hur vår lägenhet ser ut .
sen ska jag se fångarna på fortet som börjar i dag kl 20 00 :)


trött



godmorgon !
jag har sovit nästan 10 timmar och det har varit UNDERBART att sova så länge utan att hosta eller nått .
jag har redan hunnit varit i skolan på möte och det ser bra ut och jag är glad hur min höst ser ut! jag kommer hinna jobba lite, gå i skolan och plugga och så ska jag hinna med mina fina vänner och pojkvän !
macus ska ju flytta in hit men när det har vi inte riktigt bestämmt ännu. vi ska köpa möbler hit på onsdag och det är en ny start på ett bra liv ! jag är lycklig och det var länge sen jag slapp en klump i magen.
Ekonomin under hösten kommer bli ett problem för mig men jag får leva fattigt helt enkelt, men men !!
jag har också kommit på att jag har ingen hemlängtan alls längre alltså till fagersta ! det är skönt för min/vår lägenhet är mitt hem nu. och det är så himla skönt.

nej ju ska jag vila sen ska jag rensa bland mina kläder och skor :)

mmmys


ikväll är jag fylletaxi och myser framför Melenium filmerna just nu kollar jag på luftslottet som sprängdes sen ska jag kolla på den första alltså män som hatar kvinnor .

jag mår ganska okej nu på kvällen jag har ätit okej med mat och så sov jag en timme och efter det blev det promenad i 4.5 km och lite pilatesbolls träning men inte så att pulsen steg för det får den inte när man har lunginflammation.,

imorgon så ska jag och min marcus kolla och eventuellt köpa möbler för vi ska flytta ihop

this is it


ja jag har denna tröjan väldigt ofta ! det är min FAVORIT !

nu har vi kollat på bilen och marcus har bestämmt sig för att köpa den !
jätte fin det är årets modell den är inte stor men den är rymlig för att vara en liten bil :) den duger mycket väl för oss två !

Ikväll eller i morgon ska jag skriva ett långt inlägg om hur min gymnasie tid har varit och ända fram hur mitt dags läge ser ut ! det är inte en dans på rosor .



men nu är detdags för att åka och kolla på när min marcus spelar match :) . ♥


sömn löst


mm älskar den här höst outfiten !
det är dags snart att leta fram alla gosiga och stickade tröjor :)
inatt har jag sovit ca 4 timmar utspritt här och där imellan minahost attacker.
jag är inte så speciellt trött nu men det blir jag nog sen, medan alla har sovit har jag städat i marcus och deras tvättstuga och torkat damm i vardagsrummet och plockat i ordning på vårat rum . få tiden att gå fortare på nått sätt.
ja ni som inte vet så har jag fått lunginflammation och har 4 mediciner om dagen, två ti tablettform och två inhalatorer för luftvägarna..

det har hänt en hel del på senaste tiden och de kan jag skriva lite senare för nu ska marcus upp han och hans låtsatspappa ska och kolla på en helt ny bil som marcus ska köpa :) . en liten mini bil jätte snygg ! snacka om att den kommer klä mig ;) . för han ska inte tro att han får ha den i fred .

dagens planer: kolla bil, kolla marcus match, hem till lägenheten och bära möbler och röja undan gammalt !

hejdå så länge :)


hösten är kommen !



igår fyllde marcus lille syster 15 år :), lill fisen !



lite folk på kalaset :)

min älskade !

till sist jag och kittie :)


nu skaj ag bege mig till hässleholm för att se om min lägenhet står kvar och så ska jag hämta mitt schema i skolan .
jag är överlycklig över många saker just nu. men det är HEMLIGT tills allt är klart.

jag tänkte faktiskt skriva lite sen också . ha de

kul, nja

hejhopp

igår så jobba jag till 4 och jag va verkligen inte kry men jag kände ändå att jag ville åka till min älskade vän julia och hennes kära familj på fest :) jag var där en stund men huvudvärken och feber gjorde så jag gavupp och åkte hem till marcus och la mig och kolla ¨på harrypotter ovh somna innan 10 . det hjälpte inte speciellt att somna så tidigt för jag är sjukare i dag ... suck . men tack julia för att du och din familj är så underbara, älskar dig !

att jag inte festa i går hindrade inta min fina pojkvän som kom hem stupande kl halv två kanon packad och så fick vi tillbringa en timme vid toaletten .. han hade nog fått i sig LITE för mycket ! jag fick en sträng tillsägelse av honom att jag ABSOLUT INTE FICK FÖRA MIG I SÄNGEN.. så där låg jag stel som en pinne och lyssnade på när han snarkade, så kl kvart över tre någon gång somnade jag igen, men vadgör man inte för sin kära? :)
Idag ska han spela sin första fotbolls match detta året, eller ja han har inte spelat fotboll på många år :P . så det ska bli kul att se :) (om han ens kan spela i dag, höhö ). sen så ska vi till svante i kväll iaf marcus jag får se hur jag mår !

vi hörs :) hej

älskade vänner !



nu är min kvälls runda iskogen också avklarad jag jogga och gick ja det blev väl bara 3 km . men men
cyklade också 15 minuter och tränade pilates när jag kom hem .
nu saknar jag mina tjejer mer än någonsin . jag vill HEM till hässleholm och pussa och krama  och framför allt skratta så jag nästan håller på att dö av magknip :) .på fredag får jag träffa er ♥

LEEDIG !



idag är jag ledig och det är underbart skönt :)
jag har hunnit städa köket och ätit frukost med min man och nu ska jag kolla på the princess and the frog
en barn film men  den verkar rolig :) . efter det blir det ett yoga och pilates pass medan mitt bröd jag ska baka står i ugnen :) .
sen vet jag inget mer om dagen så det visar sig väl :) .

ha det gott tills jag skriver igen alltså i eftermidda :)

i´m fucking cool


se på mig, från botten klättrandes tillbaka till toppen ! ©

idag har det vart en ganska okej dag på jobbet, Dina har räddat min dag kan man verkligen säga , tack vännen att du finns !
dagen har gått hyfsat fort men inte för snabbt heller jagh ar hunnit med en del ändå som pussas med marcus pratat med hans familj och umgåts fått god mat och sen har jag haft kanon ont i magen så jag tog ett varmt bad så gick det över så bestämmde jag mig för att köra yoga och pilates. gjorde i 1 timme och 20 minuter och svettig blir man och träningsverken är välkommen i morgon.
nu ska jag och marcus äta kvällsmat sen så ska vi mysa ner oss :)
OCH i morgon är jag ledig då så ska jag baka mitt nyttiga bröd och så ska jag fixa lite saker här hemma hos marcus som tvätt och så vidare ! sen så ska jag träna yoga och pilates sen ska jag kanske på ett pass i kristanstad på kvällen, jag går gratis för jag jobbar inom vården :) . och mellan träningarna och bakningen ska jag lata mig och kolla på så många filmer jag kan :) .
det var allt för i dag . och en sak till jag saknar mina vänner !

ruggit väder !



ruggit väder är det ute och jag känner bara för att krypa under täcket och sova ett par timmar just nu men jag sitter på jobbet och har rast. och om 1½ timme slutar jag då ska jag hem sova och äta sen ska jag fanumig träna !! :) . och Dina här från jobbet hälsar i bloggen :) . hon är en sötfilur ska ni veta och förgyller mina jobbedagar ! :) .

jag lovade ett tips på MAX hamburgare som jag äter nu när jag går ner i vikt ,
den heter
LCHF och jag tog bönor till ist för pommes. den fick 9,5 av mig av 10 .
riktigt bra. den kommer jag äta mer .

jag skriver lite senare nu ¨måste jag jobba :) . hej

ny energi på gång !

hej !

nu är jag tillbaka tror jag, jag börjar få tillbak mycket energi och jag börjar kännamig piggare.
jag har börjat med mitt nya kostschema och allt gå överföväntan jag har redan tappat en del.
men jag ligger inte heller på lat sidan jag går varje dag och tränar på min pilatesboll och med vikter (lätta)
skönt är det .

Dagens träning:
power walk 1 timme
piltes 20 min
resterande träning 10 min

Vardags tips:
har du trappor och hiss på jobbet,
välj trapporna och förbränn extra mycket kalorier. det gör jag .



nu kallar jobbet.
13-22 .
imorgon är det lördag ochdå ska jag och min ÄLSKLING kollap å bio och käka ute innan, det är mys delux ♥


...

har inte skrivit på länge kommer nog inte göra de heller ! just nu går jag och min familj igenom en hemskperjod vill jag säga. jag vill inte dela medmig avvadsom händer iaf inte i detta länge.
det jagkan säga är att jag är lycklig över att jag har marcus OCH mina vänner runt mig nu när allt inte är okej .

min pappav är en HJÄLTE !
min mamma är STARK !
familjen ligger mig så varmt om hjärtat, det innser jag nu när helvetet bryter sig lös.

RSS 2.0