en sommar hälsning hälsning från oss


vi har det underbart här i fagersta/malingsbo:)
men tyvärr är semestern snart slut för mig och på fredag åker vi till skåne igen .
men just nu njuter vi av allt sällskap av min familj och släkt här hemma. hemma och hemma vi är i husvagnen och myser :) . idag har jag marcus, pappa och mina två kusiner oscar & abbe varit och fiskat, noll fisk men MASSOR av mys ! vi plocka blåbär i massor och grilla tjockkorv :D .
imorgon ska vi ut och kolla om det kommit någon svamp ! älskar livet just nu ....

trivs med nuet

Godmorgon:)
har precis vaknat och funderar på att gå min vanliga morgon runda på 5 km:)
det ska jag nog också men lite senare för just nu ska jag bara lata mig och lägga mig och läsa min bok som är riktigt spännande :) och vid två ska jag åka in till kstad för att gå till banken sedan dra vidare till jobbet börjar kl 16 & slutar kl 22 (: . jag trivs jätte bra på mitt nya jobb och det är jag glad över, jag jobbar på två stället ett heter sommarro och ligger i kstad och det andra heter hammars hemtjänst och ligger en bit utan för stan :) . och jobbet går ut på att hjälpa gamla människor :)
jaja nog om de , om bara några dagar ska jag och min pojkvän åka hem till mina föräldrar och som jag längtar !! vi ska fiska och träffa min nya kusin som har kommit till världen :D ! och så klart ska vi umgås med mina föräldrar och vänner ute i malingsbo, det ser jag fram imot så mycket ! det var länge sen jag var där ute nu :) . Jag och marcus ska köra bil upp så det blir som en liten mini semester känns det som :) det ska bli så mysigt ! ♥


saknad & lycka !

just nu sitter jag hemma hos min pojkvän och jag är lycklig här men det är alltid någonting som fattas.. det är ni, veronica, malin och resten av kalliosaari familjen ! jag älskar er och i dessa svåra tider som drabbat min familj och min mamma så är saknaden större. mycket mtcket större ! var det någonting kunde jag alltid springa över till er utan problem,men nu kan jag inte de och det känns som tomt på nått sätt.. ni är min andra familj och ni ligger mig så varmt om hjärtat !

men jag måste försöka se det ljusa och positiva i mitt liv just nu, jag har fåt jobb som jag är överlycklig över och jag har ju så fina vänner runt mig som bryr sig och stöttar mig i att min mamma har blivit sjuk och jag har en underbar pojkvän som stöttar mig och är vid min sida hela tiden och lyssar på allt jag behöver få ur mig...
och jag har aldrig varit så långt nere i de mörkaste tankar som nu(jo när mamma hade cancer förra gången och när min pappa fick hjärnblödning) men jag har inte heller känt sån lycka som jag gör nu . det är blandat.. vissa dagar är okej vissa är super bra och vissa är bara mörka och jag låter det bara glida förbi . jag kan inte förklara den känsla som är i min kropp . jag önskar bara att allt var enkelt och jag kunde sväva på rosa puder moln och vara fri och lycklig .


min älskade pappa !♥
du är så stark och trygg, tack att du är du vi hade inte klarat allt utan dig !!

världensbästa veronica, min lillasyster ! gud va jag älskar dig & saknar dig min bästevän !

och min älskade mamma som får gå igenom så mycket skit, men hon är en segis så hon ger sig inte i första taget . och det älskar jag med denna kvinna, hon kommer överleva allt ♥

och du, tack att du stöttar mig och är med mig och orkar lyssna på mig dag ut och dag in . jag älskar dig

alla mina andra vänner, hanna,johanna,jullan,andrea,carro och ni vet vilka ni är mina älskade vänner . TACK tack så mycket att ni finns.. tack att ni orkar ställa upp så mycket för mig . och jag älskar verkligen er för de .

ja som ni förstår så är det en jobbig tid, och jag vill att ni ska veta att ni finns i mitt hjärta .

trötter

nu har jag jobbat klart för i dag och allt gick som det skulle :) .
godnatt, jag är heeelt slut och i morgon ska jag ringa mitt andra jobb.

kärlek


jag bara älskar dig så mycket .

jag har hunnit en del i dag, tränat och  klippt gräset sen så har jag pratat med jobbet om mer tider .
och tvättat en maskin. nu ska jag äta sen åka in till kstad, ska ta bussen och så länge sen man åkte buss, har ju kört de senaste veckorna :) . ska gå lite på stan köpa mig en stegräknare och så ska jag nog hälsa på min man som jobbar i kstad i dag . sen är jag sugen på att köpa en väska som hittat men jag har ju inga pengar så får se om det blir att köpa den och sen leva på luft och kärlek sen ;) . får se .

hejhopp,

hahaha

FUCKYOUMOTHERFUCKERLUCKER ....
ja just nu har jag inte mer att säga .

kan ju inte stämma bättre ..

Väduren 21/3-20/4

Kärleken går som på räls. Gott om tid och lust för romantik, sex och gemensamma drömmar. Har du inte en älskling redan så dyker det upp någon som du väldigt gärna satsar på. Dessutom har du tur i kärlek. Andra relationer däremot gnisslar lite. Vissa släktingar känns väldigt trista.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 1
tur/pengar 5


RSS 2.0